Четвер, 02.05.2024, 06:15
Комунальний заклад "Зачепилівський ліцей"
Меню сайту
Святкуємо разом!
Календар свят України. Граматика української мови
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Життя загону «Козачата» у таборі «Орлятко» нинішньої  зміни було щедрим на події та все ж, мабуть, найвизначнішою з них стала поїздка до Красноградського краєзнавчого музею імені П.Д. Мартиновича. Хоч зранку 13 червня й зривався дощ, та все ж це не зіпсувало гарного настрою. Відбувши лінійку та добре поснідавши загін «Козачата» у повному складі, включаючи вожатого Жирова О. та вихователя Л.М.Грамму, на шкільному автобусі вирушили на першу в житті екскурсію. Настрій у всіх був пречудовий, адже очікували гарних вражень, позитивних емоцій. Дорогою співали, аще милувалися краєвидами, дивувалися сильній зливі  та велетенським калюжам, які наш автобус долав, ніби всюдихід. Екскурсія, розпочавшись  з історичного залу музею, не обманула очікувань. Притихши, всотуючи кожне слово екскурсовода, діти перехо ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: Директор | Дата: 18.06.2018

Школярі під час відпочинку у таборі «Орлятко» провели екскурсію залами районного суду та також  мали змогу більше дізнатися про пожежну безпеку в побуті й детальніше ознайомитися із професією вогнеборця. У програмі проведення  екскурсії  Будинком правосуддя було заплановано: огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, інформаційних сте ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: Директор | Дата: 18.06.2018

З метою зацікавлення та покращення знань з англійської мови, на базі табору відпочинку з денним перебуванням «Орлятко» Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було створено мовний загін під назвою «RAINBOW», до якого ввійшло 17 учнів з 7-го та 8-го класу. Щодня діти мають змогу не тільки повеселитися, пограти в рухливі ігри, а й розвивати вміння говорити й писати англійською мовою. В перший день табірної зміни вихованці загону об ... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: Директор | Дата: 15.06.2018

В мене є бантик красивий

І червоний є, і синій,

Кожний день я їх міняю

Під наряди підбираю,

А сьогодні в мене свято, ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Директор | Дата: 14.06.2018

Цікаво та змістовно проводять свій час у таборі відпочинку учні 1-Б класу. Ігри, змагання,  екскурсії, розважальні програми – хіба це не весело! Нещодавно  побували у місцевому Храмі. Нас гостинно зустрів на порозі церкви Батюшка Петро. З його розповіді ми дізнались про те, чому люди ходять до Храму, що у ньому потрібно робити, як себе поводити. Наш Храм дуже красивий. У ньому так спокійно й затишно, відчуваєш себе захищеним від усього поганого. Для нас Батюшка Петро виніс Святі Мощі, навчив як преклонитись до них, попросити здоров’я  собі та рідним, а ще  вибачитись за нехороші вчинки. ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: Директор | Дата: 13.06.2018

Екскурсія до пожежної частини. Представники мужньої та благородної професії ознайомили нас із особливостями своєї роботи. Розказали, що слід бути серйозними, витривалими, відповідальними. Наголосили про обережність при користуванні електроприладами, із сірниками. Кожен бажаючий зміг побути у ролі пожежника у справжньому захисному костюмі. Потім ми організовано вирушили у ліс. Зупинилися на галявині, де нас чекали різноманітні змагання, які підготували та провели вихователі загону. Безумовно, всім запам’ятається конкурс «Лісова аптека», де потрібно було зібрати лікарські трави нашого лісу. Ми виготовляли цілющі амулети.

  <!--"-- ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: Директор | Дата: 08.06.2018

Вихованці загону №6 «Світлячки», вихователь Кривенко Тамара Василівна, відвідали Зачепилівське лісництво, тому що нам дуже кортіло дізнатися звідки ж беруться новорічні дерева? І ось ми на місці. Тут нас радо зустрічає головний лісничий – Косенко Володимир Васильович. Він, як добрий чарівник, показував і розповідав доступно і зрозуміло всім про довгий шлях, який промандрує невеличке зернятко від дослідницької ділянки аж до лісу. Це було неперевершене видовище – ніби-то такі звичні рослини – сосна, дуб, береза, клен, але є в тому щось незвичайне та дивовижне. Ми, мов заворожені, розглядали рослинки, обережно протискуючись по стежинках, бо місця вільного тут небагато. І на останок найголовніше – Вол ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Директор | Дата: 07.06.2018

« 1 2 ... 139 140 141 142 »
Вхід на сайт
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Відділ освіти Зачепилівської селищної ради
Зачепилівська громада
Сомівська філія
Леб'язька філія
Педагогічна преса
Департамент
Департамент науки і освіти
ХАНО
Харківська академія неперервної освіти
Погода
Погода
Погода у Зачепилівці

волог.:

тиск:

вітер:

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024

Створити безкоштовний сайт на uCoz