Збалансоване і здорове харчування в дитячі роки – запорука загального стану здоров’я у подальшому житті. Тому на кухарях лежить велика відповідальність і ми всі її відчуваємо і усвідомлюємо.
Кухарі шкільної їдальні працюють у щільному графіку, адже тут кожну перерву їдять учні Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Тому півсправи – приготувати їжу, інші півсправи – її подати, нагодувати дітвору, видихнути і почати готуватись до наступної подачі їжі.
Котлети рибні і м’ясні, омлет, запіканка, пюре, гарячі страви, гречка макаронні вироби, сік, чай з лимоном, узвар - ось таке різномаїття страв куштують наші діти.
Працюють в ідеальній чистоті, дотримуються всіх санітарних вимог, пильно стежать за терміном придатності продуктів.
Подяка кухаркам Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Яні Сисоєвій, Аліні Роздайбіді, Марині Шаповал, Світлані Дядькіній за клопітку працю та смачні страви.