Неділя, 05.05.2024, 04:50
Комунальний заклад "Зачепилівський ліцей"
Меню сайту
Святкуємо разом!
Календар свят України. Граматика української мови
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

З учнями 10-А класу проведено годину спілкування на тему «Дбайте про свою безпеку!» Через всі райони області останнім часом літають ворожі шахеди і можуть дистанційно мінувати території.

Будьте обережні!

Міни схожі на міни, бувають різного кольору. Буває що вибухають одразу, а

буває що не одразу, тож перевіряйте подвір'я, в разі необхідності одразу

викликайте ДСНС чи військових.

Утримайтесь від прогулянок у лісі, на луках.

Безпека, здоров’я і життя людини – найголовніші цінності!

... Читати далі »

Переглядів: 16 | Додав: Директор | Дата: 06.03.2024 | Коментарі (0)

05 березня 2024 року в 10-Б класі проведено виховну годину «На вічну славу Кобзарю», щоб глибше пізнати й відчути чудові неперевершені поезії Т. Г. Шевченка. Він - гордість українського народу, його слава. Ця людина знана в усіх куточках світу, а твори його відомі кожному серцю. Проте доля його була драматичною.

До скасування кріпацтва поет не дожив лише кілька місяців. Але залишив нам у спадок полум’яне слово, яке вічно житиме у серцях сім’ї вольної, нової.

Шевченківські теми вічні, тому в історії світової культури його твори посідають особливе місце. У 26 років зовсім молодою людиною він став автором збірки «Кобзар», якій судилося безсмертя.

Поет, ставши «апостолом правди і науки» ще за життя, виховував і виховує своїм словом нову ґенерацію борців української державності. ... Читати далі »

Переглядів: 17 | Додав: Директор | Дата: 05.03.2024 | Коментарі (0)

Протягом 15-23 лютого 2024 року Комунальний заклад позашкільної освіти «Центр позашкільної освіти» Дніпропетровської обласної ради» проводив конкурс у формі онлайн-вікторини до Дня єднання «Все буде Україна». При підведенні підсумків конкурсу враховувалася максимальна кількість балів з максимально можливих. Серед тих, кого відзначили грамотами переможців були також учні КЗ «Зачепилівський ліцей» (учитель Буланов Ю.І.).

... Читати далі »

Переглядів: 17 | Додав: Директор | Дата: 03.03.2024 | Коментарі (0)

Ліплення з пластиліну — дитяча розвага, яка з роками не втрачає популярності. З пластиліну ліплять як маленькі діти, так і школярі, створюючи різні барвисті композиції.

Варто виділити чималу користь для дитини під час ліплення: пластилін розвиває дрібну моторику, уяву та творчі здібності.

На уроках мистецтва учні 1-Б класу знайомляться зі способами ліплення із пластиліну, розширюють уявлення про композиційну побудову, планують послідовність роботи, дотримуються правил безпеки праці та санітарних норм під час занять.

... Читати далі »

Переглядів: 20 | Додав: Директор | Дата: 28.02.2024 | Коментарі (0)

11-А. Виховна година «Безпечний Інтернет та соціальні мережі»

У лютому цього року вже вкотре відзначають День безпечного Інтернету завдяки ініціативі компанії «Microsoft Україна». Ця організація є засновником веб-ресурсу «Он-ляндія – безпека дітей в Україні».

Інтернет – дуже потужний ресурс, який значно полегшує життя людини та відкриває майже необмежені можливості для самореалізації та саморозвитку юної особистості, спілкування, навчання, дозвілля. Але разом з тим, в Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих. Знання цих небезпек дозволить їх уникнути.

Наше життя вирує все швидше та швидше. Інтернет уже зараз став невід’ємною його частиною. Цілком ймовірно, що у найближчому майбутньому Всесвітня мережа повністю замінить усі інші засоб ... Читати далі »

Переглядів: 27 | Додав: Директор | Дата: 27.02.2024 | Коментарі (0)

Вітаємо Світлану ГЛОБУ, голову ради старшокласників за активну участь в обласному флешмобі "За Соборну Україну" (керівник - Анастасія ЛЕВЧЕНКО)

Переглядів: 15 | Додав: Директор | Дата: 26.02.2024 | Коментарі (0)

20 лютого 2014-го розпочалася активна збройна агресія росії проти України з переміщенням російських військових підрозділів у Криму та в районі Керченської протоки. Ця дата зафіксована на відомчій медалі Міністерства оборони Росії «За повернення Криму». А в заяві Верховної Ради України від 21 квітня 2015 року та в Законі України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення дати початку тимчасової окупації» 20 лютого 2014 року визначено днем початку російської агресії.

Хвиля за хвилею проходять репресії, обшуки і незаконні затримання. Країна агресор цинічно нехтує основоположними правами і свободами людини та міжнародним правом. Саме Крим став базою для окупантів під час вторгнення на материкову частину України. Пліч-о-пліч з українцями кримські татари в складі ЗСУ боронять незалежність нашої держави та звільняють українську територію.

... Читати далі »

Переглядів: 18 | Додав: Директор | Дата: 26.02.2024 | Коментарі (0)

На долю нашої нації припали тяжкі часи, коли про безпеку можна тільки

мріяти. Нова реальність диктує нам правила бути завжди пильними, навіть до

найменших деталей. Ми постійно маємо бути напоготові та дбати про свою

безпеку і безпеку дітей, адже причин для хвилювання стало набагато більше.

У місцях активних бойових операцій, раніше окупованій території й навіть локаціях, далеких від воєнних дій, постійно знаходять снаряди, міни та різні вибухові пристрої, які несуть колосальну загрозу не лише здоров’ю, а й життю людини. Тому немає часу на зволікання чи думки, що ця біда не зачепить вас і ваших рідних! П’ять учнів 2-А класу пройшли онлайн-курс ГО «Асоціація саперів України», «Мінна небезпека для дітей». Отримані дипломи засвідчують, що Артем ... Читати далі »

Переглядів: 23 | Додав: Директор | Дата: 23.02.2024 | Коментарі (0)

Переможці ІV Міжнародного конкурсу для вчителів «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»!

 

Вітаємо переможців ІV Міжнародного конкурсу для вчителів «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»! 

Щиро вдячні кожному і кожній з Вас за підтримку українознавства як окремого курсу, так і українознавчої складової освітніх галузей! Ваші конкурсні роботи є важливим інтелектуальним внеском в нашу спільну Перемогу, в пізнання та творення українського світу!

За результатами рецензування конкурсних робіт учителів та підсумками роботи журі Конкурсу визначити серед учасників ІV Міжнародного конкурсу

для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього проц ... Читати далі »

Переглядів: 22 | Додав: Директор | Дата: 21.02.2024 | Коментарі (0)

20 лютого 2024 року в Україні відзначається десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та майбутнє своєї держави. 

Десять років тому цей день став найкривавішим в історії Революції Гідності, силові підрозділи розстріляли близько ста людей на вулиці Інститутській у Києві. Таких людей називають Героями. Такі люди не вмирають, а їх життя продовжується на Небесах.

І сьогодні, рівно десять років від початку російської навали на Україну, на українську землю, на незалежну державу. Зараз продовжується війна за право бути українцями, за наше національне і державне майбутнє, за людську гідність. Ми обов’язково помстимося за всіх, хто поліг смертю хоробрих, хто захистив наше майбутнє ціною власного життя. Ця війна завершиться українською Перемогою в пам’ять про кожного Героя всіх наших Небе ... Читати далі »

Переглядів: 20 | Додав: Директор | Дата: 20.02.2024 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 141 142 »
Вхід на сайт
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Відділ освіти Зачепилівської селищної ради
Зачепилівська громада
Сомівська філія
Леб'язька філія
Педагогічна преса
Департамент
Департамент науки і освіти
ХАНО
Харківська академія неперервної освіти
Погода
Погода
Погода у Зачепилівці

волог.:

тиск:

вітер:

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024

Створити безкоштовний сайт на uCoz